Mire jó a plasztikai műtét?

Leggyakrabban esztétikai indokok motiválják a pácienseket, hogy szike alá feküdjenek, és az önbizalom növekedését várják a beavatkozástól. Az intimplasztika tudnivalói rendkívül szerteágazóak, ezért érdemes minél több orvossal konzultálni a beavatkozások előtt. A mindennapokban tapasztalható nagyobb magabiztosság mellett azonban van, hogy egészségügyi okokra vezethető vissza az eljárás szükségessége. Ültessen be hajat, profi sebészeten, ne hagyja átverni magát. A plasztikai beavatkozások mind kizárólag profi körülmények között vezethet sikerre. A nagy keblek okozta hátfájdalom, vagy gyakran kialakuló bőrbetegségek megszüntethetőek a mellkisebbítéssel, de a daganatos megbetegedés következtében szükséges helyreállító műtétek is indukálhatják a mellplasztikát.

Egy másik lehetőség a mellkisebbítés

Természetesen jóval több hölgy fordul szakemberhez azzal az igénnyel, hogy méretesebb, formásabb, kerekebb melleket szeretne. A mellnagyobbítás árak 600 ezer forintnál kezdődnek, de nem ritka, hogy elérik akár az egymillió forintot is. Sok múlik azon, hogy melyik klinika mellett teszi le voksát, mint ahogy az sem mindegy, a választott helyen külön díjat számolnak-e fel a klinikán tartózkodásért, vagy az altatásért. Ebben az esetben más vizsgálatok is felmerülnek, mint például a haj vizsgálata. Erre kiváló információszerzési lehetőség a http://hajbeulteteselit.com/hajatultetes-informaciok Míg korábban számtalanszor szóba kerültek a rossz minőségű implantátumok, és az általuk jelentett egészségügyi kockázat, addig mára kizárólag olyan termékek kerülnek forgalomba, amelyek minőségét többszörösen ellenőrzik. Amennyiben a mellnagyobbítás saját zsír feltöltésével történik, úgy számítania kell arra, hogy ez nem végleges eredményt nyújt, és méretbeli korlátozások is adódnak esetében. Azok számára azonban, akik kedvelik a természetességet, és idegenkednek az implantátum beültetésétől, ez kitűnő választásnak bizonyul.

mellkisebbites

A mellplasztika tehát mindazoknak ajánlott, akik akár kebleik méretével, akár formájával elégedetlenek. Mivel a hölgyeknél ez sok esetben önbizalomhiányt és akár komoly komplexusokat is okozhat, így nem mindegy, mennyire elégedetten pillantanak nap mint nap a tükörbe. A beavatkozás ma már tulajdonképpen rutinszerű, de az orvos utasításait, valamint a szükséges szorító ruházat viselését mindenképpen be kell tartania a műtét után, ezzel elkerülve az esetleges komplikációkat. Olyan szakembert keres, akiben maximálisan megbízik? Forduljon bizalommal a hazai legnépszerűbb klinikák profijaihoz!