Diéta vagy plasztikai sebészet?

Az elhízás napjaink népbetegségének számít, mely nem pusztán esztétikai problémát okoz. Bizonyított tény hogy a súlyfelesleg egy sor betegség esetében kockázati tényezőként van jelen, éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír, hogy mihamarabb megszabaduljon a plusz kilóktól. De mégis mi a megfelelő módszer erre?

Hogyan segít a plasztikai sebészet?

Mielőtt azt gondolná, hogy a plasztikai sebész szikéje egyik pillanatról a másikra meg tudja majd oldani a helyzetet, érdemest tisztában lennie azzal, milyen szerepet szán az orvostudomány a zsírleszívásnak és az ultrahangos zsírbontás kezelésnek. A súlycsökkentés egyedül hatásos módja a diétás étkezés és a rendszeres testmozgás.

Mit kell tenni a maximális eredményért?

Fontos azonban, hogy ne csak valamelyik divatos sztárdiétát kövesse, hanem életmódváltáséletmódváltás keretein belül tegyen a kívánt testsúly eléréséért és annak tartásáért, a jojó-effektus elkerüléséért. Mindezekre akkor is fontos figyelni, ha a tökéletesebb alak érdekében segítségül hívja a plasztikai sebészetet. Bár jelentős súlytöbblettől való megszabadításra nem alkalmas a zsírleszívás, de mint egyfajta korrekciós eszköz remek választásnak bizonyul az utolsó, makacs kilók ellen. Nem véletlen, hogy a zsírleszívás eredményei inkább látszódnak centiméterekben mérhetően, mintsem a kilók csökkenése terén.

Kihez forduljunk segítségért?

Sokak számára borzalmasan soknak tűnhetnek a plasztikai műtétek árai, így az intimplasztika árak, de mivel itt az egészségünket és a mindennapjainkat akarjuk jobbá tenni, megéri mélyen a zsebbe nyúlni.