Miben segíthet a férfi mellimplantátum?

A férfi mellimplantátum minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot. Alapvetően elmondható, hogy napjainkban az erősebbik nem képviselői is egyre többször fordulnak szakemberhez a külsőségek megváltoztatásának érdekében. Ugyan a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás sokat segíthet abban, hogy sikerüljön elérni a vágyott külsőt, ám a genetika vagy az életmód azonban néha beleszólnak a dologba. Miért ne használná ki ilyenkor a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeket?

férfi mellplasztika

Ma már nem meglepő, hogy a férfiak is érdeklődnek a mellplasztika iránt. Esetükben a gynecomastia, vagyis a férfi mellkisebbítés a leginkább keresett megoldás, de a férfi mellimplantátum beültetése is igen elterjedt. A férfias vonalak nagymértékben hozzájárulnak a magabiztossághoz, ez pedig az élet minden területére pozitív hatással van. De lássuk, mit is takar a férfi mellimplantátum beültetése!

 

Férfi mellimplantátum a vonzó külsőért

Ahogyan a nőiességet, úgy a férfiasságot sem csupán a külsőségekben mérjük. Ugyanakkor tény, hogy a megjelenés és az önbizalom kiemelt jelentőséggel bírnak napjainkban. A férfi mellimplantátum pótolja a hiányzó mellizom térfogatot. A kerek és a csepp alakú implantátumok texturált bevonattal rendelkeznek, és maximális biztonsággal alkalmazhatóak. Az altatásban végzett beavatkozás körülbelül egy órát vesz igénybe. A bemetszést úgy végzi a szakember, hogy az rejtve maradjon, tehát az avatatlan szem nem fogja észrevenni, milyen beavatkozásnak köszönhetőek a férfias idomok. Érdemes tudni, hogy egy rögzítő kötés kerül majd a műtét után a területre, majd speciális mellkasi rögzítőt kell viselni, mely a szövetek letapadását segíti elő.

 

Magabiztosság és férfiasság

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy olyan korban élünk, amikor a magabiztosság sok esetben a siker kulcsa. Bár az önbizalom egyfajta belülről sugárzó, megfoghatatlan dolog, ám mégiscsak kapcsolatban van azzal, hogy elégedettek vagyunk-e a tükörben látott képpel. A mai férfiak akkor érvényesülhetnek igazán akár a karrier, akár a magánélet terén, ha magabiztosságban nem szenvednek hiányt. A férfias mellkas másként domborodik ruhában, és persze anélkül is.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak a nők küzdenek komplexusokkal a mellkasi területeket illetően. A férfiak is nehezen élik meg, ha a sport és az odafigyelés ellenére mégsem a kívántak szerint alakulnak a mellizmaik. Ez hidalható át a férfi mellnagyobbítás segítségével. A megfelelő klinika mellett döntve teljesen természetes végeredmény valósulhat meg, ezzel magabiztosságot teremtve.

 

Mellkisebbítés férfiaknak

A vonzó, férfias vonalak kialakításában akár a területen lerakódott zsírréteg is akadályt képezhet. A nő hormonok túltengése vagy az elhízás is vezethet oda, hogy abnormálisan, szinte már-már nőiesen megnagyobbodnak a mellek. Ilyenkor a zsírleszívás, a felesleges bőrszövet eltávolítása éppen úgy megoldást kínálhat, mint az ezek utáni mellimplantátum beültetése. Meglepően látványos végeredmény születhet a plasztikai sebészetnek köszönhetően.

Legyen szó bármilyen férfi mellplasztikáról is, nagyon fontos, hogy a beavatkozás után is ügyeljen a páciens életmódjára. A rendszeres testmozgás és a testsúly kontrollálása sokat segíthetnek abban, hogy ne rakódjon le zsír az érintett területre, és a beültetett implantátum ténylegesen be tudja tölteni szerepét.

Mint már említettük, nem számít ma már kellemetlennek az, ha egy férfi hasonló igényekkel fordul szakemberhez. A hiúság nem bűn, ha a jobb életminőséget célozza. Miért ne hívnánk ehhez segítségül az orvostudomány által elért eredményeket? A férfi mellimplantátum beültetése rutin beavatkozás, és pozitív hatásai mellett mind többen döntenek.