A női test szülés után

A női test szülés után

A női test szülés után

A várandósság időszaka kétségkívül az egyik legszebb időszak a nők életében. Az apróság megérkezése után, azaz a női test szülés után megváltozik. Sokan szembesülnek azzal, hogy bizony a kilenc hónap nem múlt el nyomtalanul, és plusz kilók, bőrhibák, valamint a keblek állapotának megváltozása jelzik, hogy jelentős változáson ment keresztül a test. A striákkal és a felesleges kilókkal sokszor még akkor is szembetalálják magukat a hölgyek, ha a terhesség idején igyekeztek odafigyelni a táplálkozásra. De mégis mit lehet tenni ilyenkor annak érdekében, hogy mihamarabb sikerüljön visszanyerni a korábbi alakot?

Szülés utáni has

női test szülés utánA felesleges kilóktól való megszabadulás legjobb módja a diéta és a rendszeres testmozgás, ám még így is akadhatnak olyan kritikus területek, ahonnan minden erőfeszítés ellenére sem sikerül leadni a pluszt. Jellemzően ilyen a hasi tájék, mely különösen problémás akkor, ha jelentős súlyfelesleg szaladt fel a kilenc hónap alatt. Ilyenkor lehet jó döntés a hasplasztika, mely nem csak a megnyúlt bőr eltüntetésére javasolt, de a segítségével a striák is végleg a múlté lesznek. A hasplasztika során rendszerint alkalmazott zsírleszívás eredményét ugyan a mérleg nem biztos, hogy látványosan jelezni fogja, de a változás centiméterekben garantáltan mérhető lesz.

Szülés utáni mell

Mozgással a magabiztosság felé

Fontos tisztában lennie azzal, hogy a plasztikai sebész által elért eredmények csak akkor lesznek hosszú távon is látványosak, ha odafigyel a mindennapokban a táplálkozásra, és életmódváltás keretein belül igyekszik megőrizni a karcsú formákat. A testmozgás egyébként arra is kiválóan alkalmas, hogy a keblek feszesek maradjanak a beavatkozást követően még sokáig. Gyermekvállalás után sem kell lemondania arról, hogy alakja vonzó, és ezzel minden napja magabiztossággal teli legyen.