Népszerű plasztikai beavatkozások

hasplasztika

A fogyás utáni lógó has helyreállítható, a szülést követően megviselt szövetek, a súlyfelesleg, valamint a bőr elváltozásai orvosolhatóak a hasplasztikai beavatkozáson keresztül. A plasztikai beavatkozások és a műtét után a vágások általában a fehérnemű vonalán helyezkednek el, így még a strandon sem lesz észrevehető mások számára, hogy feszes hasát a plasztikai sebész szikéjének köszönheti. A ránc nélküli élet nem csak a hason lehetséges, az arcon szintén olyan opciók állnak már rendelkezésre, hogy a műtét nyomai egyáltalán nem észrevehető. A lapos has nem csak az öltözködés kapcsán bizonyulnak kényelmesnek, de az önbizalomra is pozitív hatással vannak

A ráncok kezelése

A bőr fiatalítása és ránctalanítás kapcsán a felsoroltakon túl több lehetőség is áll az érdeklődők rendelkezésére, így a manapság sokak által választott Drakula-terápia, a lézeres mélyhámlasztás, a dermaroller kezelés vagy a botox terápia is remek választásnak bizonyulnak abban az esetben, ha éveket szeretne fiatalodni. A beavatkozások ma már megfizethető áron elérhetőek, ami inkább problémát fog okozni, az a megfelelő klinika és szakember kiválasztása, hiszen a kínálat igen széles. Profi szakemberek iránt érdeklődve nézzen körül a legjobb klinikák ajánlatai között!

A toka és a szemhéj plasztikája

Az arccal kapcsolatban nem csak az öregedés jelei lehetnek kellemetlenek, hanem a túlságosan nagy, vagy elálló fülek is, melyek akár komoly komplexusokat is okozhatnak tulajdonosaiknak. A fülplasztika során lehetőség nyílik arra, hogy a fülek és a koponya közötti különbség csökkenthető legyen, vagy akár a fülcimpa mérete is változtatható. Gyermekkorban még viszonylag könnyen alakítható a fül annak rugalmassága miatt, szemhéjplasztikalegkorábban a 10. életév után javasolják a szakemberek a beavatkozást. Ideálisnak a 15-20 fokos szög bizonyul, ami a fül és a koponya közötti részt illeti, így a plasztikai sebész a fül hátsó részén ejtett metszés során úgy igyekszik eltávolítani a porcos részeket és a bőrt, hogy ez az állapot megvalósítható legyen.

Miután a fül a megfelelő szögben került rögzítésre, nyomókötés kerül rá, majd körülbelül két héten át még úgynevezett teniszpántot is viselnie kell a páciensnek a megfelelő rögzülés érdekében. Ha szívesen változtatna a természet adta formákon, vagy az öregedés nyilvánvaló jeleitől szabadulna meg, akkor forduljon a legjobb szakemberekhez!

A fentiek tehát az legnépszerűbb plasztikai beavatkozások, melyre hatalmas a kereslet országszerte.