Mire jó a plasztikai műtét?

Leggyakrabban esztétikai indokok motiválják a pácienseket, hogy szike alá feküdjenek, és az önbizalom növekedését várják a beavatkozástól. A mindennapokban tapasztalható nagyobb magabiztosság mellett azonban van, hogy egészségügyi okokra vezethető vissza a plasztikai műtét szükségessége. A plasztikai beavatkozások mind kizárólag profi körülmények között vezethet sikerre. A nagy keblek okozta hátfájdalom, vagy gyakran kialakuló bőrbetegségek megszüntethetőek a mellkisebbítéssel, de a daganatos megbetegedés következtében szükséges helyreállító műtétek is indukálhatják a mellplasztikát.

Mellkisebbítés, mint plasztikai műtét

Természetesen jóval több hölgy fordul szakemberhez azzal az igénnyel, hogy méretesebb, plasztikai műtétformásabb, kerekebb melleket szeretne, de a mellkisebbítés a mellplasztika alterülete. A mellnagyobbítás árak 600 ezer forintnál kezdődnek, de nem ritka, hogy elérik a dupláját is. Sok múlik azon, hogy melyik klinika mellett teszi le voksát, mint ahogy az sem mindegy, a választott helyen külön díjat számolnak-e fel a klinikán tartózkodásért, vagy az altatásért. Ebben az esetben más vizsgálatok is felmerülnek. Míg korábban számtalanszor szóba kerültek a rossz minőségű implantátumok, és az általuk jelentett egészségügyi kockázat, addig mára kizárólag olyan termékek kerülnek forgalomba, amelyek minőségét többszörösen ellenőrzik. Amennyiben a mellnagyobbítás saját zsír feltöltésével történik, úgy számítania kell arra, hogy ez nem végleges eredményt nyújt, és méretbeli korlátozások is adódnak esetében. Azok számára azonban, akik kedvelik a természetességet, és idegenkednek az implantátum beültetésétől, ez kitűnő választásnak bizonyul.

Kinek ajánlott a mellplasztika?

mellnagyobbítás saját zsírralA mellplasztika tehát mindazoknak ajánlott, akik akár kebleik méretével, akár formájával elégedetlenek. Mivel a hölgyeknél ez sok esetben önbizalomhiányt és akár komoly komplexusokat is okozhat, így nem mindegy, mennyire elégedetten pillantanak nap mint nap a tükörbe. A beavatkozás ma már tulajdonképpen rutinszerű, de az orvos utasításait, valamint a szükséges szorító ruházat viselését mindenképpen be kell tartania a műtét után, ezzel elkerülve az esetleges komplikációkat. Olyan szakembert keres, akiben maximálisan megbízik? Forduljon bizalommal a hazai legnépszerűbb klinikák profijaihoz!