Plasztikai műtétek

A plasztikai műtétek időzítése

A szakember már ránézésre meg szokta tudni mondani, hogy jó-, vagy rosszindulatú-e az elváltozás, és ha akár egészségügyi kockázatot jelent, akár zavaró a mindennapokban, akkor célszerű az eltávolítás mellett dönteni, melyet a sebészek az ősztől tavaszig terjedő időszakban ajánlanak elvégeztetni. Az orvos helyi érzéstelenítést alkalmaz, majd az eltávolított anyajegyet minden esetben szövettani vizsgálatnak veti alá, hogy többet megtudjon az elváltozás jellegéről, és az esetleges kockázatokra fel tudja hívni a páciens figyelmét.

Anyajegyeivel, szemölcseivel, vagy éppen a megunt tetoválás eltávolításával kapcsolatban érdemes szakembert felkeresnie, hiszen bőrünk folyamatos kapcsolatban van a külvilággal, és akár önbizalmunk meghatározója is lehet, mennyire vagyunk elégedettek annak megjelenésével, állapotával. Bőrgyógyászat Budapest területén több klinikán is elérhető, így a széles kínálatban minden érdeklődő megtalálja azt a szolgáltatót, amely árak és személyes szimpátia alapján is maximálisan megfelel az igényeknek.

Ha rossz helyen van az anyajegy

Hasonlóan egy rossz helyen levő anyajegyhez, a túlzott izzadás is problémát okozhat a mindennapokban. Elegendő csupán egy stresszhelyzetre, vagy a nyári hónapok tikkasztó melegére gondolni, s máris mindannyian világosan látjuk, hogy a túlzott verejtékezés bizony rendkívül negatív hatással van a közérzetre, a magabiztosságra.

Ha a hagyományos izzadásgátlók nem bizonyulnak elegendőnek, és legalább fél évre szóló eredményekre vágyik, akkor érdemes a botox injekcióban rejlő lehetőségek mellett döntenie. A ránctalanítás terén már bizonyított anyag tulajdonképpen blokkolja az izzadásért felelős izmok működését, ezáltal mindössze körülbelül 15 perces kezeléssel megoldható a helyzet legalább 4-6 hónapra. Az ismételt kezelés után fokozott hatékonyság tapasztalható, és még tovább kitart a botox injekció hatása, tehát csak előnyökkel jár, ha rendszeresen átesik a kevés fájdalommal járó beavatkozáson.