Szemölcs és anyajegy kezelés

Szemölcsök előfordulása

A szemölcsök miatti intimplasztikai operációk ma már gyakoriak, a vírusos eredetű bőrbetegség a kezeken, az ujjakon, a lábfejen, az arcon, vagy akár a körmök környékén is megjelenhet, és a beteg saját magát is továbbfertőzheti kézmosáskor, tisztálkodáskor. Ez különösen akkor kellemetlen, ha futószemölcsről van szó, ami valóban nagyon gyorsan szaporodik, és akár egész nagy területeket is érinthet. Szemölcs eltávolítás kapcsán a bőrgyógyászok többféle módszer közül javasolhatnak annak függvényében, hogy milyen típusról, és méretről van szó. A gyógyszertárakban, drogériákban kapható oldatokkal történő ecsetelés más módszereknél lassabb módja a gyógyulásnak, de hatékonysága sok esetben garantálható. A fagyasztás sokkal kevésbé fájdalmas, mint azt sokan gondolnák, és vérzéssel sem kell számolni. Az eljárás során folyékony nitrogén kerül felhasználásra, s akár többszöri kezelésre is szükség lehet a szemölcs méretétől függően. Létezik egy speciális elektromos berendezés is, mely általában mikrosebészeti eljárások alkalmával kerül bevetésre. Enyhe fájdalom és némi vérzés is tapasztalható a beavatkozás után, ám kétségkívül gyors megoldást kínál a problémára.

Ha más nem segít, jöjjön a plasztikai sebész

Ha ezek egyike sem bizonyul hatékonynak, akkor plasztikai sebész is segítséget nyújthat, mégpedig helyi érzéstelenítésben végzett kimetszéssel. Erre javasol alternatívát a https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/elerhetosegek/ ahol egyből az Ön által kiválasztott legszimpatikusabb orvoshoz, sebészhez jelentkezhet be konzultációra.

 

Az intim területeken is okozhat problémát a fokozott izzadás.  A péniszplasztika kényes területe sokszor megnehezíti a páciensek gondjait.A bőrgyógyászat kínálta lehetőségeket mindenképpen megéri kihasználni, ha a bőrén megtalálható anyajegyektől, szemölcsöktől szeretne megszabadulni. Személyre szabott terápiával az elváltozások méretének, elhelyezkedésének leginkább megfelelő módszer kiválasztásával gyors megoldások kínálkoznak a hasonló problémákra. A sebészet a szépség szolgálatában egy olyan forradalmian új lehetőség, mely mindenki számára nyitott. Ha szeretne megszabadulni anyajegyeitől, szemölcseitől, forduljon szakemberhez, és kérje segítségét ebben a rutineljárásnak számító beavatkozásban! A legjobb klinikák és orvosok elérhetőségeivel ismerkedhet meg weboldalunkon.