Mikor érdemes ultrahangos zsírbontást végezni?

A lokális zsírfelesleg és a narancsbőr hatékony ellenszere az ultrahangos alakformálás. Az eredmények és az ultrahangos zsírbontás hatása megfelelő folyadékbevitel és mozgás estén centiméterekben mérhető, ráadásul a bőr állapota is jelentősen javul a valódi zsírbontásnak, valamint a második fázisban, a kiürülést elősegítő nyirokmasszázsnak köszönhetően, erről ezen az oldalon tájékozódhat.

ultrahangos zsírbontás

Milyen előnyei, és esetlegesen milyen veszélyei vannak a kezeléseknek?

Sebészeti beavatkozás nélkül, fájdalommentesen, gyógyulási idő nélkül teszi lehetővé, hogy könnyebben megszabaduljon a feleslegtől. Kockázati tényező nem ismert az ultrahangos alakformálás kapcsán, hatékonysága pedig nagymértékben növelhető akkor, ha a kezelések mellett tovább folytatja diétáját, rendszeresen edz és nem hanyagolja el a folyadékbevitelt sem.

Hogyan néz ki egy ultrahangos zsírbontás kezelés?

Az ultrahangos kezelés során a zsírsejteket az ultrahang hullámok roncsolják, melyek így kisebbé válnak, és a szervezet könnyebben meg tud szabadulni tőlük. Ehhez az is hozzájárul, hogy a kezelés során a nyirokkeringés fokozását is elősegíti a használt eszköz, ezzel a méreganyagok a nyirokcsomókhoz kerülnek, ahonnan már a szervezet természetes úton üríti azokat. A kezelés nem csak a mély rétegekben levő zsírsejtekre van hatással, hanem a narancsbőr tünetei is jelentősen csökkenti. Szintén eredményesen vethető be az alakformálás ilyen módja a hirtelen súlyváltozást, vagy várandósságot átéltek által jól ismert striák ellen is. Enyhe bőrpirosodásra, vagy gyakoribb vizelésre lehet számítani, ez utóbbi egyértelműen a szervezet méregtelenítési folyamatainak fokozódására utal.